×
Home Nieuws Livescore

Teze en Boscagli willen PSV deze zomer verlaten

Teze en Boscagli willen PSV deze zomer verlaten
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 15:56 uur

Het transferseizoen bij PSV lijkt steeds turbulenter te worden, nu niet alleen Jordan Teze maar ook Olivier Boscagli zijn vertrekwens heeft geuit. Teze gaf eerder al aan dat hij deze zomer de club wil verlaten, en nu sluit de 26-jarige Boscagli zich daarbij aan. De verdediger uit Monaco heeft aangegeven dat hij 'per se' een stap hogerop wil zetten in deze transferperiode.

De wens van Boscagli om PSV te verlaten komt als een nieuwe uitdaging voor de Eindhovenaren, die mogelijk met een leegloop van enkele belangrijke spelers te maken kunnen krijgen. Met de toenemende interesse in beide verdedigers, zal de technische staf van PSV zich moeten voorbereiden op mogelijke veranderingen in de selectie.

Boscagli, die sinds 2019 voor PSV speelt, heeft zich ontwikkeld tot een betrouwbare kracht in de defensie van de club. Zijn vertrekwens zal dan ook een gevoelige klap zijn voor de ploeg van trainer Roger Schmidt. Het is nog afwachten welke clubs concrete interesse zullen tonen in de diensten van de Monegaskische verdediger en hoe PSV zal reageren op zijn wens om hogerop te gaan.