×
Home Nieuws Livescore

PSV behoudt selectie voor duel tegen Heracles Almelo

PSV behoudt selectie voor duel tegen Heracles Almelo
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 15:32 uur

Aanstaande zondag staat er voor PSV een belangrijke wedstrijd op het programma tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren zullen met dezelfde selectie aantreden als in hun vorige duel tegen RKC Waalwijk. Dit betekent dat verdediger Jordan Teze weer beschikbaar is voor trainer Peter Bosz. De vraag blijft echter of Teze dit keer een basisplaats zal krijgen, maar Bosz houdt deze informatie nog geheim.

Na een overwinning op RKC Waalwijk hoopt PSV de goede vorm door te trekken tegen Heracles Almelo. Met Teze terug in de selectie heeft Bosz meer opties tot zijn beschikking voor het opstellen van zijn team. De rechtsback kan een belangrijke rol spelen in de verdediging van PSV en zijn terugkeer zal zeker positief worden ontvangen door de fans.

Hoewel Bosz nog geen uitspraken heeft gedaan over de basisopstelling, zal de beslissing over Teze's rol in het team ongetwijfeld tot op het laatste moment worden genomen. De spanning stijgt in aanloop naar de wedstrijd en de supporters van PSV kijken reikhalzend uit naar het duel met Heracles Almelo. Zal Teze starten in de basisopstelling en kan hij zijn team helpen naar een nieuwe overwinning? De antwoorden zullen pas zondag duidelijk worden.