×
Home Nieuws Livescore

Depay moet club vinden voor Oranje-selectie, Koeman kiest

Depay moet club vinden voor Oranje-selectie, Koeman kiest
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 15:24 uur

Oranje bondscoach Ronald Koeman heeft aangegeven dat Memphis Depay eerst een nieuwe club moet vinden voordat hij weer in aanmerking komt voor het Nederlands elftal. De aanvaller, die momenteel bij Olympique Lyon speelt, zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe uitdaging om zijn kansen op een plek in het nationale team te vergroten. Koeman heeft ook besloten om Daley Blind, Georginio Wijnaldum en Marten de Roon te passeren voor de komende interlands.

Depay, die bekend staat om zijn creativiteit en scorend vermogen, zal nu extra gemotiveerd zijn om een club te vinden waar hij zijn kwaliteiten verder kan ontwikkelen. De 25-jarige speler heeft al ervaring opgedaan bij clubs als Manchester United en PSV, en zal nu op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging om zijn carrière een nieuwe impuls te geven.

Met het EK 2020 in aantocht zal Depay er alles aan willen doen om weer in de gunst te komen bij Koeman en zijn plek in het Nederlands elftal te heroveren. De bondscoach heeft duidelijk aangegeven dat presteren bij een nieuwe club de sleutel is tot een terugkeer in het nationale team. Het is nu aan Depay om te laten zien wat hij in zijn mars heeft en een club te vinden waar hij zijn talenten optimaal kan benutten.