×
Home Nieuws Livescore

Koeman selecteert 35 internationals voor Nations League duels

Koeman selecteert 35 internationals voor Nations League duels
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 15:16 uur

Het Nederlands elftal heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt voor de aankomende Nations League-wedstrijden in september. Bondscoach Ronald Koeman heeft gekozen voor een groep van 35 internationals, met enkele verrassende namen die de kans krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau. Onder de geselecteerden bevinden zich onder andere Justin Kluivert, Crysencio Summerville en Jan Paul van Hecke, die allen de kans krijgen om zich te laten gelden in het Oranje shirt.

Voor Justin Kluivert is het een mooie kans om zijn kwaliteiten te tonen in het Nederlands elftal. De jonge aanvaller heeft al laten zien over veel talent te beschikken en kan nu zijn stempel drukken op het team onder leiding van Ronald Koeman. Ook Crysencio Summerville, die indruk maakte bij Feyenoord, krijgt de kans om zijn debuut te maken voor Oranje en te laten zien wat hij in huis heeft.

Jan Paul van Hecke, verdediger van NAC Breda, is een van de opvallende namen in de selectie. De jonge verdediger heeft zich snel ontwikkeld en mag nu laten zien dat hij ook op internationaal niveau zijn mannetje kan staan. Met deze brede selectie hoopt Ronald Koeman de juiste mix van ervaring en talent te vinden om succesvol te zijn in de Nations League-wedstrijden in september.