×
Home Nieuws Livescore

Zirkzee waarschijnlijk niet in basis Manchester United vrijdag

Zirkzee waarschijnlijk niet in basis Manchester United vrijdag
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 11:16 uur

Het lijkt erop dat de kans dat Joshua Zirkzee vrijdagavond in de basis zal starten bij Manchester United minimaal is. De Nederlandse aanvaller heeft namelijk niet deelgenomen aan de voorbereiding en lijkt nog niet helemaal wedstrijdfit te zijn. Dit betekent dat trainer Erik ten Hag geduldig zal moeten zijn met zijn nieuwe aanwinst.

Zirkzee, die onlangs de overstap maakte naar Manchester United, heeft nog wat tijd nodig om volledig op niveau te komen. Hoewel zijn talent en potentieel onbetwistbaar zijn, is het essentieel dat hij de nodige trainingen en mogelijk oefenwedstrijden meemaakt om zijn beste vorm te bereiken. Ten Hag zal daarom waarschijnlijk voorzichtig zijn met het opstellen van de jonge spits in de komende wedstrijden.

De supporters van Manchester United zullen ongetwijfeld uitkijken naar het debuut van Zirkzee, maar het is van groot belang dat de club en de trainer geen overhaaste beslissingen nemen met betrekking tot zijn inzetbaarheid. Het is cruciaal dat de aanvaller de tijd krijgt om zich aan te passen en zijn krachten te hervinden, zodat hij uiteindelijk een waardevolle toevoeging kan worden voor het team.