×
Home Nieuws Livescore

Tottenham Hotspur loopt blauwtje bij Cruijff: geen sportief directeur

Tottenham Hotspur loopt blauwtje bij Cruijff: geen sportief directeur
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 10 september 2023 20:40 uur

Volgens een recent bericht van Diario SPORT heeft Tottenham Hotspur een teleurstelling moeten incasseren in hun poging om Jordi Cruijff aan te trekken. De club uit Londen had contact opgenomen met de zoon van de legendarische nummer veertien met het oog op een functie als technische beleidsbepaler.

Cruijff, die deze zomer vertrok bij FC Barcelona waar hij de afgelopen jaren als adviseur van preses Joan Laporta en sportief directeur fungeerde, heeft echter andere plannen. De 49-jarige Nederlander heeft namelijk zijn zinnen gezet op een terugkeer als trainer. Om die reden heeft hij de toenaderingspoging van Spurs afgewezen, zo beweert SPORT.

De Premier League-club was onder de indruk van het werk dat Cruijff heeft verricht in Camp Nou, waar hij onder andere betrokken was bij de transfers van spelers als Andreas Christensen en Ilkay Gündogan. Tottenham nam contact met hem op en presenteerde hun plannen, maar Cruijff heeft laten weten dat hij op dit moment niet geïnteresseerd is in een rol als sportief directeur. Hij wil zich liever verder ontwikkelen als trainer.