×
Home Nieuws Livescore

Isac Lidberg verruilt FC Utrecht voor SV Darmstadt 98

Isac Lidberg verruilt FC Utrecht voor SV Darmstadt 98
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 10:32 uur

De Zweedse voetballer Isac Lidberg zal zijn professionele carrière voortzetten bij SV Darmstadt 98, zo heeft FC Utrecht aangekondigd via hun online kanalen. Na slechts één seizoen bij de Domstedelingen te hebben gespeeld, neemt Lidberg afscheid van de club na een teleurstellend verblijf.

Lidberg, die vorig jaar naar FC Utrecht kwam met hoge verwachtingen, slaagde er niet in om zijn stempel te drukken in het team. Ondanks zijn inzet en toewijding, lukte het de Zweed niet om zijn beste vorm te laten zien en zijn potentieel te benutten in de Eredivisie.

De overstap naar SV Darmstadt 98 biedt Lidberg een nieuwe kans om zijn talent te laten zien en zichzelf te bewijzen op het Duitse voetbalpodium. De Zweedse aanvaller hoopt op een frisse start en is vastbesloten om zijn carrière nieuw leven in te blazen bij zijn nieuwe club.

FC Utrecht bedankt Isac Lidberg voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan bij SV Darmstadt 98. De Domstedelingen zullen op zoek gaan naar een geschikte vervanger om het vertrek van de Zweed op te vangen en hun team te versterken voor het komende seizoen.