×
Home Nieuws Livescore

Borna Sosa op weg naar Torino, Ajax zwaait uit

Borna Sosa op weg naar Torino, Ajax zwaait uit
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 09:32 uur

De Nederlandse voetbalwereld staat op zijn kop nu Borna Sosa op het punt staat om een huurtransfer naar Torino af te ronden. De talentvolle Kroaat is vrijdagochtend aangekomen in Milaan, waar hij naar verluidt zijn overgang naar de Italiaanse club zal afronden. Het gerucht werd bevestigd door de bekende Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio, die meldde dat Ajax akkoord is gegaan met de tijdelijke overgang van Sosa.

Ajax zal Sosa tijdelijk uitzwaaien, terwijl Torino zijn volledige salaris zal overnemen. Dit betekent dat de 23-jarige linksback de Eredivisie tijdelijk zal verlaten om zijn geluk te beproeven in de Serie A. De medische keuring voor de transfer staat al gepland voor later op vrijdag, wat aangeeft dat de deal in een stroomversnelling is geraakt.

Sosa, die bekend staat om zijn aanvallende kwaliteiten en sterke verdedigende spel, zal een nieuwe uitdaging aangaan bij Torino. De fans van de Italiaanse club kunnen zich verheugen op de komst van de getalenteerde verdediger, terwijl Ajax tijdelijk afscheid neemt van een belangrijke speler. Het is een opmerkelijke wending in de carrière van Sosa, die nu de kans krijgt om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Italiaanse voetbal.