×
Home Nieuws Livescore

Valentijn Driessen kritisch over Feyenoord's huurbeleid vleugelaanvallers.

Valentijn Driessen kritisch over Feyenoord's huurbeleid vleugelaanvallers.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 09:24 uur

Sportjournalist Valentijn Driessen heeft zijn twijfels geuit over de beslissing van Feyenoord om Ibrahim Osman te huren en Leo Sauer elders onder te brengen. Beide spelers zijn vleugelaanvallers, maar terwijl Osman bij Feyenoord blijft, is Sauer recentelijk verhuurd aan NAC Breda. Driessen vraagt zich af wat de reden is achter deze keuze van de Rotterdamse club.

Met de huurovereenkomst van Ibrahim Osman en de verhuur van Leo Sauer lijkt Feyenoord een opvallende strategie te volgen op de transfermarkt. Osman, die eerder uitkwam voor FC Twente, zal nu zijn kunsten mogen vertonen in De Kuip. Aan de andere kant zal Sauer zijn geluk beproeven bij NAC Breda, waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen.

De keuze van Feyenoord om Osman te huren en Sauer elders onder te brengen, roept vragen op binnen de voetbalwereld. Wat zijn de plannen van trainer Arne Slot met deze spelers? En hoe zullen zij zich manifesteren in hun nieuwe omgevingen? Het blijft voorlopig nog onduidelijk welke impact deze transfers zullen hebben op zowel Feyenoord als NAC Breda.