×
Home Nieuws Livescore

Panathinaikos-trainer Alonso voelt zich bestolen door Ajax in Europa.

Panathinaikos-trainer Alonso voelt zich bestolen door Ajax in Europa.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 09:08 uur

Panathinaikos-trainer Diego Alonso is diep teleurgesteld na de uitschakeling van zijn team in de voorronde van de Europa League. De 49-jarige Uruguayaan is van mening dat zijn ploeg onterecht is uitgeschakeld en voelt zich bestolen door Ajax. De wedstrijd eindigde in een zenuwslopende strafschoppenserie waarbij Ajax uiteindelijk na 34 strafschoppen als winnaar uit de bus kwam.

Alonso, die bekend staat om zijn passie en vastberadenheid, benadrukte na afloop van de wedstrijd dat hij het gevoel heeft dat zijn team de overwinning verdiende. Ondanks de inzet en het harde werk van zijn spelers, moest Panathinaikos uiteindelijk toch het onderspit delven tegen de Nederlandse tegenstander.

De trainer is vastbesloten om zijn team op te peppen en te motiveren voor de komende wedstrijden. Hij gelooft sterk in de kwaliteiten van zijn spelers en is ervan overtuigd dat Panathinaikos in staat is om sterke prestaties neer te zetten in de toekomstige wedstrijden. Alonso kijkt dan ook vol vertrouwen vooruit naar de rest van het seizoen en is vastbesloten om zijn team naar succes te leiden.