×
Home Nieuws Livescore

Napoli bijna rond met David Neres voor miljoenen

Napoli bijna rond met David Neres voor miljoenen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 08:32 uur

Napoli staat op het punt om David Neres binnen te halen, zo meldt de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano. De Italiaanse club heeft de 27-jarige vleugelspeler bijna weten te strikken en naar verluidt zal Neres aanstaande zondag afreizen naar Napels om de laatste details van zijn transfer af te ronden. De transfer van Neres van SL Benfica naar Napoli zal naar verwachting een aanzienlijk bedrag opleveren voor de Portugese club, waarbij tientallen miljoenen euro's gemoeid zijn.

Met de komst van David Neres hoopt Napoli hun aanvalslinie te versterken en meer diepgang en creativiteit toe te voegen aan het team. De Braziliaanse vleugelspeler staat bekend om zijn snelheid, dribbelvaardigheden en doelgerichtheid, wat hem tot een waardevolle aanwinst maakt voor de Italiaanse club. De fans van Napoli kijken reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van de transfer en zijn enthousiast over de mogelijke impact die Neres kan hebben op het spel van hun geliefde club.

SL Benfica zal naar verluidt een aanzienlijke som geld ontvangen voor de transfer van David Neres naar Napoli. De Portugese club zal profiteren van de transfervergoeding die naar verwachting in de tientallen miljoenen euro's zal liggen, waardoor ze financiële ruimte creëren om te investeren in nieuwe spelers en versterkingen voor het team. De transfer van Neres markeert een belangrijke stap voor zowel de speler als de clubs en belooft een spannende nieuwe fase in de carrière van de Braziliaanse vleugelspeler.