×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer vraagt om actiefoto op wall of fame

Remko Pasveer vraagt om actiefoto op wall of fame
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 08:16 uur

In een opmerkelijke wending na het duel tussen Ajax en Panathinaikos heeft doelman Remko Pasveer een ludiek voorstel gedaan aan Francesco Farioli. De veertigjarige Pasveer, die bekend staat om zijn humor en speelse karakter, vroeg Farioli of het wellicht een goed idee zou zijn om een actiefoto van hem op te nemen in de 'wall of fame' van de Johan Cruijff ArenA. Dit opvallende verzoek werd gedaan tijdens de persconferentie na de wedstrijd.

De suggestie van Pasveer zorgde voor een lach op het gezicht van velen aanwezigen en bracht een luchtige sfeer in de anders serieuze persconferentie. De doelman, die recentelijk de overstap maakte naar Ajax en al snel de harten van de fans veroverde met zijn sterke optredens, lijkt met zijn geintje te willen laten zien dat hij zich thuis voelt bij de club en graag een blijvende indruk wil achterlaten.

Francesco Farioli, verantwoordelijk voor de 'wall of fame' in het stadion, reageerde met een glimlach op het voorstel van Pasveer. Of het daadwerkelijk tot een actiefoto van de doelman op de eregalerij zal komen, blijft vooralsnog onduidelijk. Eén ding is zeker: Remko Pasveer weet op zijn eigen speelse wijze de aandacht op zich te vestigen, zowel binnen als buiten het veld.