×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle haalt Kik Pierie binnen voor defensieve versterking.

PEC Zwolle haalt Kik Pierie binnen voor defensieve versterking.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 08:08 uur

PEC Zwolle heeft haar oog laten vallen op Kik Pierie als mogelijke aanwinst voor de verdediging. Zowel De Stentor als RTV Oost hebben gemeld dat de club uit Zwolle op zoek is naar versterking achterin en dat de jonge verdediger hoog op hun verlanglijstje staat. Pierie, die momenteel onder contract staat bij Ajax, zou een welkome toevoeging zijn aan het team van trainer Art Langeler.

De 20-jarige Pierie, die eerder uitkwam voor sc Heerenveen voordat hij de overstap maakte naar Ajax, wordt gezien als een talentvolle verdediger met veel potentie. PEC Zwolle hoopt met zijn komst de defensie te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren. De club staat momenteel in de middenmoot van de Eredivisie en wil met versterkingen als Pierie de weg omhoog inzetten.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een eventuele transfer, lijkt de interesse in Pierie serieus te zijn. De jonge verdediger zou zelf ook openstaan voor een overstap naar PEC Zwolle om meer speeltijd en ervaring op te doen in de Eredivisie. Het is afwachten of de onderhandelingen tussen de clubs tot een akkoord zullen leiden, maar de fans van PEC Zwolle zullen ongetwijfeld hopen op de komst van Kik Pierie om de defensie te versterken.