×
Home Nieuws Livescore

Brian Brobbey mogelijk fit voor duel tegen NAC Breda

Brian Brobbey mogelijk fit voor duel tegen NAC Breda
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 07:48 uur

Francesco Farioli, de coach van Ajax, houdt nog een slag om de arm wat betreft de fitheid van Brian Brobbey voor een volledige wedstrijd. Na de opmerkelijke reeks gemiste strafschoppen tegen Panathinaikos op donderdagavond, is het nog onzeker of de spits klaar is voor negentig minuten speeltijd. Desondanks acht Farioli de kans groot dat Brobbey aanstaande zondag zijn opwachting zal maken in het duel tegen NAC Breda.

Brobbey, die een teleurstellende avond beleefde met twee gemiste strafschoppen, zal naar verwachting hard werken om zijn vorm te herstellen en zijn team te helpen in de komende wedstrijd. De jonge spits zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om zijn fouten recht te zetten en zijn waarde voor het team te tonen op het veld.

Ajax-fans zullen gespannen afwachten of Brobbey in staat zal zijn om zijn teleurstelling van de vorige wedstrijd om te zetten in een sterke prestatie tegen NAC Breda. Met de steun van coach Farioli en zijn teamgenoten, zal Brobbey er alles aan doen om zijn kwaliteiten te tonen en zijn stempel te drukken op de aanstaande confrontatie.