×
Home Nieuws Livescore

Van Gaal feliciteert Pasveer met heldenrol in penaltydrama

Van Gaal feliciteert Pasveer met heldenrol in penaltydrama
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 07:08 uur

In een spectaculaire strafschoppenserie na de wedstrijd tussen Ajax en Panathinaikos heeft Louis van Gaal zijn bewondering uitgesproken voor de veertigjarige doelman Remko Pasveer. De ervaren keeper speelde een heldenrol door maar liefst vijf penalty's te stoppen en zelfs een strafschop te benutten. Van Gaal prees Pasveer voor zijn fenomenale optreden en noemde hem een ware uitblinker in de krankzinnige reeks strafschoppen.

De supporters van zowel Ajax als Panathinaikos waren getuige van een zenuwslopende strijd die uiteindelijk beslist werd vanaf de penaltystip. Pasveer toonde zijn klasse door de ene na de andere strafschop te keren, waardoor hij een cruciale rol speelde in de overwinning van zijn team. Zijn ongekende prestatie zorgde voor lof en bewondering van zowel fans als experts in het voetbal.

Na afloop van de wedstrijd sprak Van Gaal lovende woorden over Pasveer en prees zijn professionaliteit en doorzettingsvermogen. De doelman, die op zijn veertigste nog altijd op topniveau presteert, bewees met zijn optreden dat leeftijd slechts een getal is en dat ervaring en kwaliteit doorslaggevend kunnen zijn in het voetbal. Met zijn indrukwekkende optreden verdiende Pasveer niet alleen de felicitaties van zijn coach, maar ook de waardering van het hele voetbalpubliek.