×
Home Nieuws Livescore

Remko Pasveer held van de avond in Ajax-overwinning

Remko Pasveer held van de avond in Ajax-overwinning
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 16 augustus 2024 00:08 uur

In een zenuwslopende penaltyserie tegen Panathinaikos heeft doelman Remko Pasveer zijn heldenstatus bij Ajax versterkt. De ervaren keeper wist maar liefst vijf strafschoppen te stoppen en speelde daarmee een cruciale rol in de overwinning van de Amsterdammers. Ondanks zijn persoonlijke succes blijft Pasveer bescheiden en wijst hij naar zijn teamgenoten voor de collectieve prestatie.

Pasveer erkent dat zijn optreden in de penaltyserie tegen Panathinaikos hem veel voldoening heeft gegeven, maar benadrukt vooral het belang van de teamoverwinning. De doelman prijst zijn medespelers en noemt verdediger Anton Gaaei zelfs een echte superheld. Gaaei speelde een onmisbare rol in de verdediging en was een rots in de branding tijdens de hectische momenten in de wedstrijd.

Met de overwinning op Panathinaikos heeft Ajax een belangrijke stap gezet richting de volgende ronde van het Europese toernooi. De ploeg kan terugkijken op een enerverende avond waarin veerkracht, teamspirit en individuele klasse samensmolten tot een memorabele overwinning. Pasveer en Gaaei zullen ongetwijfeld nog lang worden herinnerd als de helden van deze spannende wedstrijd.