×
Home Nieuws Livescore

Sneijder: Ajax verdiende Panathinaikos' late voorsprong in Arena

Sneijder: Ajax verdiende Panathinaikos' late voorsprong in Arena
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 22:32 uur

In een verrassende wending van de gebeurtenissen heeft Ajax zichzelf in de voet geschoten door Panathinaikos in de slotfase van de wedstrijd op voorsprong te laten komen in de Johan Cruijff Arena. Voormalig Ajax-speler Wesley Sneijder is van mening dat de Amsterdammers dit aan zichzelf te wijten hebben. Sneijder had gehoopt dat trainer Francesco Farioli op cruciale momenten spelers als Brian Brobbey en/of Steven Bergwijn had ingebracht om de wedstrijd te kantelen.

De teleurstelling was voelbaar bij de Ajax-fans toen Panathinaikos de leiding nam in de wedstrijd, en Sneijder benadrukt dat dit voorkomen had kunnen worden. De keuzes van de trainer worden nu onder de loep genomen, met name het niet inbrengen van spelers die het tij hadden kunnen keren. De kritiek op Farioli neemt toe na deze tegenslag, en de druk op de trainer om resultaten te boeken neemt toe.

Ajax zal nu moeten reflecteren op deze pijnlijke nederlaag en zich herpakken voor de komende wedstrijden. De supporters hopen op een snelle ommekeer en zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de club reageert op deze tegenslag. De vraag blijft hangen of Farioli zijn aanpak zal heroverwegen en meer vertrouwen zal geven aan zijn spelers om het verschil te maken in cruciale momenten.