×
Home Nieuws Livescore

PSV weigert tweede bod Brighton op Boscagli: hoofdprijs vereist

PSV weigert tweede bod Brighton op Boscagli: hoofdprijs vereist
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 22:08 uur

Brighton and Hove Albion heeft een tweede bod uitgebracht op PSV-verdediger Olivier Boscagli, zo meldt Voetbal International. Het bod is echter opnieuw door PSV afgewezen, aangezien de Eindhovense club van mening is dat het bod nog steeds ver onder de waarde van de speler ligt. PSV is vastbesloten om Boscagli alleen te laten gaan voor de juiste prijs, die zij als de 'hoofdprijs' beschouwen.

De Franse verdediger heeft indruk gemaakt bij PSV sinds zijn komst in 2019 en is een belangrijke speler geworden in het team van trainer Roger Schmidt. Zijn sterke optredens hebben de interesse gewekt van verschillende clubs, waaronder Brighton and Hove Albion. De Engelse club lijkt echter nog niet bereid te zijn om aan de financiële eisen van PSV te voldoen voor de transfer van Boscagli.

PSV staat stevig in haar schoenen en is niet van plan om toe te geven aan eventuele druk van buitenaf om Boscagli voor een lagere prijs te laten vertrekken. De clubleiding is ervan overtuigd dat de verdediger een belangrijke speler is voor het team en wil hem alleen laten gaan als daar een passende vergoeding tegenover staat. Het is afwachten of Brighton and Hove Albion bereid is om hun bod te verhogen om aan de eisen van PSV te voldoen en Boscagli binnen te halen.