×
Home Nieuws Livescore

Wesley Sneijder: Ajax moet deze zomer middenvelder halen

Wesley Sneijder: Ajax moet deze zomer middenvelder halen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 21:16 uur

Voormalig Ajax-ster Wesley Sneijder heeft zijn mening gegeven over de transferplannen van zijn oude club voor deze zomer. De voetbalanalist, die regelmatig te zien is bij Ziggo Sport, is van mening dat Ajax absoluut een kwalitatieve middenvelder moet aantrekken. Sneijder heeft zijn bedenkingen geuit over de huidige opties voor de nummer 10-positie, waarbij hij aangeeft dat Kenneth Taylor en Kian Fitz-Jim momenteel nog niet het gewenste niveau hebben.

Sneijder, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld en grote successen heeft behaald, benadrukt het belang van een sterke middenvelder voor Ajax. Met zijn ervaring en inzicht in het spel, gelooft hij dat een goede nummer 10 cruciaal is voor het team om op topniveau te presteren. De voormalige Oranje-international is van mening dat Ajax met de juiste versterking op het middenveld nog succesvoller kan zijn in zowel de nationale competitie als in Europa.

De uitspraken van Sneijder zullen ongetwijfeld de discussie aanwakkeren onder Ajax-fans en voetbalkenners over de transferstrategie van de club. Met het nieuwe seizoen in aantocht en de transfermarkt in volle gang, zal het interessant zijn om te zien of Ajax gehoor geeft aan de adviezen van de voetballegende. Sneijder blijft nauw betrokken bij het voetbal en zijn analyses worden vaak gewaardeerd vanwege zijn scherpe inzichten en kennis van het spel.