×
Home Nieuws Livescore

Ajax-fans tonen indrukwekkende corteo voor Panathinaikos duel

Ajax-fans tonen indrukwekkende corteo voor Panathinaikos duel
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 20:16 uur

Ajax-fans tonen ware passie voor hun club tijdens de wedstrijd tegen Panathinaikos op donderdagavond. Voorafgaand aan de match lieten de supporters zich van hun beste kant zien met een indrukwekkende corteo richting het stadion. Eerder verschenen beelden van de gigantische stoet, maar vanuit een nieuwe hoek is de pracht en praal nog beter zichtbaar.

De fanatieke aanhang van Ajax verzamelde zich in grote getalen en zorgde voor een kleurrijk schouwspel op weg naar het stadion. Met vlaggen, spandoeken en gezang creëerden ze een sfeer vol energie en enthousiasme. De passie en trots voor de club spatten van de beelden af, waardoor de supporters eens te meer bewezen waarom ze tot de meest gepassioneerde fans van Nederland behoren.

De beelden van de corteo tonen de verbondenheid en liefde die de Ajax-supporters koesteren voor hun club. De indrukwekkende stoet vormde een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en successen van de Amsterdamse club. Met hun ongeëvenaarde loyaliteit en betrokkenheid creëerden de fans een onvergetelijke ervaring voor zowel henzelf als voor de spelers op het veld.