×
Home Nieuws Livescore

Juventus verhoogt bod op Koopmeiners na afwijzing Atalanta.

Juventus verhoogt bod op Koopmeiners na afwijzing Atalanta.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 19:32 uur

Juventus heeft opnieuw een poging gewaagd om Teun Koopmeiners binnen te halen en heeft een verbeterd bod neergelegd bij Atalanta Bergamo. Na een eerdere afwijzing van hun initiële aanbod, heeft de Italiaanse grootmacht besloten om de vaste transfersom te verhogen in de hoop de Nederlandse middenvelder naar Turijn te halen.

De interesse van Juventus in Koopmeiners is geen geheim, aangezien de club al geruime tijd op zoek is naar versterking op het middenveld. De 23-jarige Koopmeiners heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij AZ en het Nederlands elftal, waardoor hij een gewilde speler is op de transfermarkt.

Atalanta Bergamo zal nu moeten beslissen of ze het nieuwe bod van Juventus accepteren of dat ze vasthouden aan hun oorspronkelijke standpunt om Koopmeiners deze zomer niet te laten gaan. De onderhandelingen tussen de twee clubs zullen naar verwachting de komende dagen intensiveren, aangezien Juventus vastbesloten is om hun gewenste doelwit binnen te halen.

De supporters van Juventus zullen ongetwijfeld hopen dat de club erin slaagt om Teun Koopmeiners aan te trekken, aangezien hij wordt gezien als een speler die het team naar een hoger niveau kan tillen. Het is nu afwachten hoe Atalanta zal reageren op het nieuwe bod en of Koopmeiners zelf openstaat voor een overstap naar de Serie A.