×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Manchester United nog niet klaar voor seizoen

Ten Hag: Manchester United nog niet klaar voor seizoen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 19:08 uur

Manchester United staat nog niet helemaal op scherp voor de aftrap van het nieuwe Premier League-seizoen, zo verklaarde Erik ten Hag tijdens de persconferentie op donderdag. De Nederlandse coach gaf aan dat er nog werk aan de winkel is voor zijn team, slechts een dag voor de openingswedstrijd tegen Fulham. Ten Hag benadrukte dat er nog stappen gezet moeten worden om optimaal voorbereid te zijn op de competitie.

Met de start van het nieuwe seizoen in zicht, is het voor Manchester United van groot belang om snel in topvorm te komen. Ten Hag benoemde enkele specifieke gebieden waarop zijn team nog verbetering behoeft, zoals de verdediging en de aanval. De coach benadrukte dat er hard wordt gewerkt om de nodige aanpassingen door te voeren en de spelers optimaal voor te bereiden op de uitdagingen die komen gaan.

Ondanks de uitdagingen waar Manchester United nog voor staat, toonde Ten Hag zich optimistisch over de potentie van zijn team. Hij benadrukte het belang van teamwork, discipline en vastberadenheid om succesvol te zijn in de Premier League. De coach sprak zijn vertrouwen uit in de spelers en stafleden, en benadrukte dat met hard werk en toewijding de gewenste resultaten behaald kunnen worden.