×
Home Nieuws Livescore

De Ligt en Mazraoui naar Manchester United, bevestigt Ten Hag

De Ligt en Mazraoui naar Manchester United, bevestigt Ten Hag
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 18:16 uur

Manchester United heeft een verrassende zet gemaakt door Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui op te nemen in hun selectie voor de eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen. Trainer Erik ten Hag heeft dit nieuws naar buiten gebracht, waardoor de fans van de Engelse club in spanning afwachten hoe de twee Nederlandse spelers het zullen doen in hun nieuwe team.

De Ligt en Mazraoui, die eerder uitkwamen voor respectievelijk Juventus en Ajax, zullen vrijdagavond hun debuut maken voor Manchester United. De supporters zijn enthousiast over de komst van deze talentvolle versterkingen en hopen dat zij een belangrijke rol zullen spelen in het streven naar succes in de Premier League.

Met de toevoeging van De Ligt en Mazraoui aan de selectie, lijkt Manchester United vastbesloten om dit seizoen hoge ogen te gooien. De fans kunnen niet wachten om te zien hoe de twee Nederlandse spelers zich zullen manifesteren in het rood van de Engelse topclub. De verwachtingen zijn hooggespannen en de druk op de nieuwkomers zal dan ook groot zijn.

Het is een spannende tijd voor zowel De Ligt als Mazraoui, die nu de kans krijgen om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. De supporters van Manchester United hopen dat zij een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het succes van de club en kijken reikhalzend uit naar hun debuut in het iconische shirt van The Red Devils.