×
Home Nieuws Livescore

Crystal Palace en PSV strijden om Robin Gosens

Crystal Palace en PSV strijden om Robin Gosens
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 17:32 uur

Het Engelse Crystal Palace heeft serieuze interesse getoond in de Duitse linksback Robin Gosens, zo heeft de bekende transferexpert Fabrizio Romano donderdagmiddag gemeld. De geruchten over een mogelijke transfer van Gosens hebben ook de Nederlandse stad Eindhoven bereikt, waar PSV nog steeds op zoek is naar versterkingen voor de verdediging.

Gosens, die momenteel speelt voor Atalanta in de Serie A, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens als linksback. Zijn aanvallende kwaliteiten en verdedigende stabiliteit hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa, waaronder Crystal Palace en mogelijk ook PSV.

Voor Crystal Palace zou de komst van Gosens een welkome versterking zijn voor hun defensie, die mogelijk een impuls nodig heeft om zich verder te ontwikkelen in de Premier League. PSV, aan de andere kant, hoopt met de mogelijke komst van Gosens hun defensieve linie te versterken en competitiever te worden in zowel de Eredivisie als in Europese competities.

De onderhandelingen en ontwikkelingen rondom de interesse van Crystal Palace en mogelijk PSV in Robin Gosens zullen de komende dagen ongetwijfeld voor de nodige opwinding zorgen onder de fans en volgers van het voetbal. Het is afwachten hoe deze transfergeruchten zich verder zullen ontwikkelen en of Gosens daadwerkelijk een nieuwe club zal vinden voor het sluiten van de transfermarkt.