×
Home Nieuws Livescore

AFC Bournemouth breekt clubrecord voor opvolger Solanke.

AFC Bournemouth breekt clubrecord voor opvolger Solanke.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 16:08 uur

AFC Bournemouth heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald om de leegte achtergelaten door Dominic Solanke op te vullen. De club heeft met trots aangekondigd dat Evanilson zich bij The Cherries zal voegen, waarmee hij voor een clubrecordbedrag naar Zuid-Engeland verhuist. De Braziliaanse aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en zal naar verwachting een belangrijke rol spelen in het aanvalsspel van Bournemouth.

Evanilson's komst naar de club heeft voor opwinding gezorgd onder de fans, die hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken in de Engelse competitie. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid wordt hij gezien als een waardevolle aanwinst voor het team. De supporters kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en zijn benieuwd hoe hij zich zal aanpassen aan het Engelse voetbal.

De transfer van Evanilson markeert een belangrijke stap voor AFC Bournemouth, die hiermee aantoont dat ze vastbesloten zijn om hun ambities waar te maken. Met de toevoeging van de getalenteerde Braziliaan hopen ze hun aanval te versterken en hun positie in de competitie te verbeteren. De fans kunnen niet wachten om Evanilson in actie te zien en zijn benieuwd naar de impact die hij zal hebben op het spel van Bournemouth.