×
Home Nieuws Livescore

Hansi Flick wil Frenkie de Jong behouden bij Barcelona

Hansi Flick wil Frenkie de Jong behouden bij Barcelona
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 15:32 uur

In een opvallende wending in de transfergeruchten rondom FC Barcelona, heeft de nieuwe trainer Hansi Flick aangedrongen op het behoud van Frenkie de Jong bij de club. Volgens bronnen van SPORT heeft de Duitse coach de clubleiding van Barça dringend verzocht om de Nederlander niet te verkopen. Flick ziet De Jong als de spil van zijn plannen voor het team en wil graag met hem samenwerken in het komende seizoen.

De Jong, die sinds zijn komst naar Barcelona in 2019 een belangrijke rol heeft gespeeld in het team, wordt nu gezien als een cruciale speler voor de toekomst van de club. Met zijn technische vaardigheden en tactisch inzicht heeft de 24-jarige middenvelder indruk gemaakt op Flick, die gelooft dat De Jong een sleutelfiguur kan zijn in het nieuwe tijdperk van FC Barcelona.

De beslissing om De Jong te behouden komt op een cruciaal moment voor de Catalaanse club, die de afgelopen jaren te maken heeft gehad met financiële uitdagingen en sportieve teleurstellingen. Met Flick aan het roer en De Jong als centrale figuur hoopt Barcelona weer successen te behalen en een nieuw tijdperk van glorie in te luiden.