×
Home Nieuws Livescore

De Ligt leert van Ronaldo, Chiellini en Bonucci

De Ligt leert van Ronaldo, Chiellini en Bonucci
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 15:08 uur

Jonge Nederlandse verdediger Matthijs de Ligt heeft zijn tijd bij Juventus optimaal benut door te leren van enkele van de beste spelers in het vak. Naast het bewonderen en leren van superster Cristiano Ronaldo, heeft De Ligt ook waardevolle lessen opgedaan van de ervaren verdedigers Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci.

De Ligt, die bekend staat om zijn talent en potentieel, heeft in het verleden al laten doorschemeren dat hij veel bewondering heeft voor Ronaldo en zijn werkethiek. Door samen te spelen met de Portugese legende heeft De Ligt kunnen zien wat er nodig is om op het hoogste niveau te presteren en heeft hij zijn eigen spel kunnen verbeteren.

Daarnaast heeft de jonge verdediger ook veel geleerd van zijn Italiaanse teamgenoten Chiellini en Bonucci, die bekend staan als ervaren en tactisch sterke verdedigers. Door nauw samen te werken met deze twee grootheden heeft De Ligt zijn inzicht in het verdedigen kunnen vergroten en heeft hij kunnen leren van hun slimme positionering en leiderschap op het veld.

Met deze waardevolle ervaringen en lessen in zijn bagage, lijkt Matthijs de Ligt klaar te zijn om een nog prominentere rol te spelen in zowel het nationale team van Nederland als bij zijn club Juventus. De jonge verdediger blijft zich ontwikkelen en groeien, en met de steun en mentorship van spelers als Ronaldo, Chiellini en Bonucci, lijkt de toekomst rooskleurig voor deze veelbelovende talentvolle speler.