×
Home Nieuws Livescore

PSV in gesprek met FCSB voor transfer Darius Olaru.

PSV in gesprek met FCSB voor transfer Darius Olaru.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 14:24 uur

Het Nederlandse voetbalteam PSV is momenteel druk bezig met onderhandelingen met FCSB, voorheen bekend als Steaua Boekarest, over een mogelijke transfer van Darius Olaru. Dit nieuws werd gemeld door het Roemeense Gazeta Sporturilor. De 26-jarige speler, die zowel als middenvelder en aanvaller kan spelen, staat momenteel in de belangstelling van de Eindhovenaren.

Eigenaar Gigi Becali van FCSB, de recordkampioen van Roemeniƫ, heeft bevestigd dat er een aanbieding op tafel ligt voor Olaru. De talentvolle speler heeft de aandacht getrokken van PSV, dat op zoek is naar versterking voor het komende seizoen. Met zijn veelzijdigheid en technische vaardigheden zou Olaru een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Nederlandse club.

De onderhandelingen tussen PSV en FCSB bevinden zich momenteel in een cruciale fase, waarbij beide partijen streven naar een overeenkomst die gunstig is voor alle betrokkenen. Olaru zelf kijkt uit naar een mogelijke overstap naar de Eredivisie en de kans om zijn talent op een hoger niveau te laten zien. De supporters van PSV hopen dat de deal snel rondkomt en dat Olaru binnenkort te bewonderen zal zijn in het Philips Stadion.