×
Home Nieuws Livescore

Steven Bergwijn ambieert terugkeer naar Premier League

Steven Bergwijn ambieert terugkeer naar Premier League
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 14:16 uur

Steven Bergwijn heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke terugkeer naar de Premier League in de toekomst. De talentvolle aanvaller van Ajax lijkt deze zomer de club te verlaten, maar tot op heden is er nog weinig concreets bekend over zijn toekomstplannen. Bergwijn, die eerder al bij PSV speelde voordat hij naar Ajax kwam, heeft laten doorschemeren dat hij graag nog eens in de Engelse competitie zou willen spelen.

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom de toekomst van Bergwijn, met verschillende clubs die naar verluidt interesse hebben in de snelle buitenspeler. De Premier League lijkt een aantrekkelijke bestemming voor de 24-jarige Nederlander, die zijn kwaliteiten al eerder heeft laten zien op het hoogste niveau in Engeland. Bergwijn houdt zijn opties open en wacht geduldig af op een eventueel bod dat zijn terugkeer naar de Premier League mogelijk zou kunnen maken.

Hoewel er nog geen concrete ontwikkelingen zijn omtrent een transfer van Bergwijn, blijft de speculatie aanhouden over zijn toekomst bij Ajax. De club uit Amsterdam zal naar verwachting een aanzienlijk bedrag vragen voor de getalenteerde aanvaller, die in het verleden al heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor elk team. Bergwijn zelf lijkt vastberaden om zijn carrière een nieuwe wending te geven en zijn ambities na te streven in een competitie die hem goed ligt.