×
Home Nieuws Livescore

Tristan Gooijer lang uitgeschakeld na zware knieblessure PEC.

Tristan Gooijer lang uitgeschakeld na zware knieblessure PEC.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 13:48 uur

PEC Zwolle staat voor een uitdaging nu bekend is geworden dat Tristan Gooijer een zware knieblessure heeft opgelopen tijdens de wedstrijd tegen FC Utrecht. De huurling van Ajax moest in de eerste helft van het duel geblesseerd het veld verlaten en zal nu voor een lange revalidatieperiode komen te staan.

Tristan Gooijer, die dit seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle speelt, was een belangrijke speler in het team en zijn blessure komt dan ook als een harde klap voor de club. De exacte ernst van de knieblessure en de verwachte duur van zijn afwezigheid zijn nog niet bekend, maar het is duidelijk dat de jonge speler een moeilijke periode tegemoet gaat.

De blessure van Gooijer is niet alleen een tegenvaller voor de speler zelf en PEC Zwolle, maar ook voor Ajax, de club waar hij onder contract staat. De talentvolle middenvelder zal nu moeten werken aan zijn herstel en hopen op een spoedig en succesvol terugkeer op het voetbalveld. De supporters van PEC Zwolle zullen hun steun betuigen aan Gooijer en hem aanmoedigen tijdens zijn revalidatieproces.