×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid stopt transferactiviteiten na winst UEFA Super Cup

Real Madrid stopt transferactiviteiten na winst UEFA Super Cup
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 13:08 uur

Real Madrid heeft deze zomer de transfermarkt afgesloten, zo heeft coach Carlo Ancelotti onthuld na de overwinning van zijn team in de UEFA Super Cup. De Spaanse club zal geen verdere spelers meer aantrekken, wat mogelijk gevolgen kan hebben voor Bayern München.

Ancelotti, die eerder ook Bayern München coachte, gaf aan dat Real Madrid tevreden is met de huidige selectie en geen verdere versterkingen nodig acht. Dit nieuws komt na een succesvolle periode voor de club, waarin ze de UEFA Super Cup hebben gewonnen.

De beslissing van Real Madrid om niet meer actief te zijn op de transfermarkt deze zomer, kan een domino-effect hebben op andere Europese topclubs. Bayern München, dat eerder werd genoemd als mogelijke bestemming voor enkele Real Madrid-spelers, zal nu mogelijk hun zoektocht naar versterking elders moeten voortzetten.

Met de transfermarkt die langzaam zijn deuren sluit, zullen fans van beide clubs gespannen afwachten om te zien hoe deze beslissingen de rest van het seizoen zullen beïnvloeden. De concurrentie in Europa blijft hevig en elke strategische zet kan het verschil maken in de jacht op zilverwerk.