×
Home Nieuws Livescore

Jaap Stam knipoogt naar Van Nistelrooij bij Manchester United

Jaap Stam knipoogt naar Van Nistelrooij bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 13:00 uur

Voormalig voetbalicoon Jaap Stam heeft op ludieke wijze gereageerd op de recente aanstelling van Ruud van Nistelrooij bij Manchester United. De club uit Engeland heeft met René Hake en Van Nistelrooij nu twee Nederlanders toegevoegd aan de staf van hoofdtrainer Erik ten Hag. Echter, ondanks deze ontwikkelingen heeft Stam nog geen belletje ontvangen van 'The Red Devils'.

Stam, die zelf een succesvolle carrière als verdediger bij onder andere Manchester United heeft gehad, lijkt met een knipoog te reageren op het feit dat hij (nog) niet benaderd is door de Engelse club. De voormalige Oranje-international staat bekend om zijn nuchtere en directe benadering, en het is dan ook geen verrassing dat hij met humor reageert op deze situatie.

Met de toevoeging van Van Nistelrooij aan de staf van Manchester United, groeit de Nederlandse invloed binnen de club. De voormalige topspits zal naar verwachting een belangrijke rol gaan spelen in het begeleiden van de aanvallers en het verbeteren van de aanval van 'The Red Devils'. Het is echter nog onduidelijk of er verdere veranderingen zullen plaatsvinden in de technische staf van de Engelse grootmacht.

Al met al lijkt Jaap Stam met zijn knipoog te laten zien dat hij de ontwikkelingen bij Manchester United met interesse volgt, maar dat hij voorlopig nog niet betrokken is bij het reilen en zeilen van de club. Het blijft afwachten of 'The Red Devils' in de toekomst alsnog een beroep zullen doen op de ervaren oud-voetballer voor een rol binnen de staf.