×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord huurt Ghanese aanvaller Ibrahim Osman van Brighton

Feyenoord huurt Ghanese aanvaller Ibrahim Osman van Brighton
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 10:16 uur

Feyenoord heeft zich versterkt met de komst van Ibrahim Osman. De Rotterdamse club heeft in samenwerking met Brighton & Hove Albion aangekondigd dat de Ghanese aanvaller dit seizoen op huurbasis zal spelen in De Kuip. Osman, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, wordt gezien als een waardevolle toevoeging aan de selectie van trainer Arne Slot.

Met de komst van Osman hoopt Feyenoord meer diepte en variatie toe te voegen aan de aanvalslinie. De 21-jarige aanvaller heeft al ervaring opgedaan in de Engelse en Scandinavische competities en staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen in de Eredivisie. Hoewel Feyenoord geen optie tot koop heeft bedongen, is de club optimistisch over de impact die Osman kan hebben op het team.

Osman zelf is verheugd met de kans om voor Feyenoord te spelen en kijkt ernaar uit om zich te bewijzen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. De jonge Ghanese speler ziet zijn overstap naar De Kuip als een belangrijke stap in zijn carrière en is vastbesloten om het vertrouwen van de club en de supporters terug te betalen met zijn prestaties op het veld.

Met de toevoeging van Ibrahim Osman aan de selectie lijkt Feyenoord zich verder te willen versterken voor het komende seizoen. De fans van de club kunnen uitkijken naar de debuutwedstrijden van de talentvolle aanvaller en hopen dat hij een waardevolle bijdrage zal leveren aan het streven naar succes in zowel de Eredivisie als andere competities waarin Feyenoord actief is.