×
Home Nieuws Livescore

Trabzonspor verwelkomt Pépé als nieuwe aanvaller uit Arsenal

Trabzonspor verwelkomt Pépé als nieuwe aanvaller uit Arsenal
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 10 september 2023 17:56 uur

Trabzonspor heeft vandaag met veel enthousiasme hun nieuwste aanwinst gepresenteerd. Het is niemand minder dan de mysterieuze Nicolas Pépé, een 28-jarige aanvaller die onlangs zijn contract bij Arsenal heeft laten ontbinden.

Deze Ivoriaanse voetballer hoopt in Turkije zijn carrière weer nieuw leven in te blazen. Pépé maakte in augustus 2019 een enorme overstap van Lille naar Arsenal, waar hij echter nooit echt indruk wist te maken.

Gedurende zijn tijd bij Arsenal speelde Pépé tachtig wedstrijden in de Premier League en wist hij zestien doelpunten te scoren. Onder leiding van manager Mikel Arteta raakte hij echter steeds meer uit beeld. Vorig seizoen werd hij al uitgeleend aan OGC Nice, maar nu is het duidelijk dat een definitieve contractverbinding de beste oplossing is voor zowel Pépé als Arsenal.

Bij Trabzonspor, momenteel de zevende in de Turkse ranglijst, zal Pépé een bekend gezicht tegenkomen. Ook Stefano Denswil staat onder contract bij deze club, die in het seizoen 2021/22 nog landskampioen werd en bekend staat als de Storm van de Zwarte Zee. Het belooft een interessante samenwerking te worden tussen deze twee talentvolle spelers.