×
Home Nieuws Livescore

Zoon van Ronaldinho naar Engelse club Burnley

Zoon van Ronaldinho naar Engelse club Burnley
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 08:08 uur

De zoon van voetballegende Ronaldinho, João Mendes, maakt een opvallende overstap naar Engeland om zijn carrière voort te zetten. De talentvolle negentienjarige rechtsbuiten heeft de afgelopen twee jaar doorgebracht in de jeugdopleiding van FC Barcelona, maar heeft nu besloten om een nieuw hoofdstuk te beginnen bij Burnley. Met zijn technische vaardigheden en snelheid heeft Mendes de aandacht weten te trekken van verschillende clubs, en uiteindelijk heeft hij gekozen voor een avontuur in de Engelse competitie.

Burnley, dat uitkomt in de Premier League, heeft Mendes weten te strikken door hem een contract aan te bieden. De jonge Braziliaan staat te popelen om zich te bewijzen op het hoogste niveau en hoopt met zijn spel een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het team van Burnley. Met zijn vader als mentor en inspiratiebron heeft Mendes een sterke basis gelegd in zijn voetbalcarrière en is hij vastberaden om zijn talent verder te ontwikkelen in de competitieve Engelse voetbalwereld.

De transfer van João Mendes naar Burnley markeert een belangrijke stap in zijn professionele loopbaan en biedt hem de kans om zich te meten met ervaren spelers in de Premier League. De jonge rechtsbuiten wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn komst naar Engeland zal ongetwijfeld de nodige aandacht trekken. Voetbalfans wereldwijd zullen met interesse volgen hoe Mendes zich zal aanpassen aan het Engelse voetbal en of hij zijn potentieel kan waarmaken op het hoogste niveau.