×
Home Nieuws Livescore

Marten de Roon betreurt Koopmeiners' afwezigheid in Europese Super Cup.

Marten de Roon betreurt Koopmeiners' afwezigheid in Europese Super Cup.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 15 augustus 2024 07:32 uur

Marten de Roon betreurt het ten zeerste dat Atalanta Bergamo het moest stellen zonder Teun Koopmeiners tijdens de Europese Super Cup. De afwezigheid van Koopmeiners was voor De Roon 'ontzettend jammer', aangezien de Nederlandse middenvelder een belangrijke speler is binnen het team. De Roon sprak zijn teleurstelling uit over het feit dat Koopmeiners mogelijk een transfer naar Juventus wil afdwingen, nu Atalanta zich stevig opstelt in de lopende onderhandelingen.

De Roon, die zelf ook een belangrijke rol vervult in het team van Atalanta, benadrukte het belang van een sterke en hechte selectie voor het behalen van succes in Europese competities. De afwezigheid van Koopmeiners tijdens de Europese Super Cup benadrukte volgens De Roon de noodzaak van een goede teamspirit en eenheid binnen de ploeg. Ondanks de situatie rondom Koopmeiners, blijft De Roon optimistisch over de kansen van Atalanta in het komende seizoen.

Teun Koopmeiners heeft naar verluidt zijn zinnen gezet op een transfer naar Juventus, maar Atalanta Bergamo lijkt niet van plan te zijn om hem zomaar te laten gaan. De Italiaanse club houdt vast aan hun standpunt in de onderhandelingen, wat mogelijk tot een impasse kan leiden tussen de speler en de club. De Roon sprak zijn steun uit voor Koopmeiners, maar benadrukte tegelijkertijd het belang van respect voor de beslissingen van de clubleiding.