×
Home Nieuws Livescore

Vuurdoop Mbappé bij Real Madrid: Europese Supercup gewonnen!

Vuurdoop Mbappé bij Real Madrid: Europese Supercup gewonnen!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 23:48 uur

De Franse superster Kylian Mbappé heeft zijn debuut gemaakt bij Real Madrid en heeft meteen zijn eerste prijs binnengehaald. In een spannende strijd om de Europese Supercup wist De Koninklijke met 2-0 te winnen van Atalanta Bergamo. De Spaanse media zijn al vol lof over de impact die 'BMV', zoals Mbappé wordt genoemd, heeft gehad op het team.

Mbappé, die voor een recordbedrag werd overgenomen van Paris Saint-Germain, liet direct zijn klasse zien op het veld. Met zijn snelheid en doelgerichtheid wist hij het verschil te maken in de wedstrijd en droeg zo bij aan de overwinning van Real Madrid. De fans van de club zijn dan ook razend enthousiast over de nieuwe aanwinst en kijken reikhalzend uit naar wat hij nog meer kan brengen.

Na de wedstrijd sprak Mbappé bescheiden over zijn prestatie en benadrukte hij vooral het belang van teamwork en de steun van zijn medespelers. De jonge spits lijkt zich al helemaal thuis te voelen in Madrid en belooft nog veel meer moois te laten zien in het shirt van De Koninklijke. Met zijn talent en drive lijkt Mbappé klaar om een van de grote sterren van het team te worden en Real Madrid naar nog meer successen te leiden.