×
Home Nieuws Livescore

Panathinaikos-coach: Ajax favoriet, scoutte Farioli in Frankrijk

Panathinaikos-coach: Ajax favoriet, scoutte Farioli in Frankrijk
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 22:32 uur

Ajax favoriet volgens Panathinaikos-coach Diego Alonso

Panathinaikos-coach Diego Alonso heeft laten weten dat hij Ajax ziet als de favoriet in de aanstaande returnwedstrijd tegen zijn ploeg. Tijdens zijn laatste persconferentie benadrukte de trainer dat Ajax een sterke tegenstander is en dat zijn team een zware taak te wachten staat. Alonso erkende ook dat hij meerdere wedstrijden van Francesco Farioli heeft gevolgd, zelfs toen de speler actief was in Frankrijk.

Alonso, die vastbesloten is om zijn team goed voor te bereiden op het duel tegen Ajax, benadrukte het belang van een solide tactiek en een goede uitvoering op het veld. De coach gaf aan dat hij de kwaliteiten van Ajax erkent, maar dat Panathinaikos niet van plan is om zich zomaar gewonnen te geven. Hij gelooft in de kracht van zijn spelers en is vastberaden om een sterke prestatie neer te zetten.

Met de returnwedstrijd in het vooruitzicht, kijkt Alonso uit naar de uitdaging die Ajax met zich meebrengt. Hij is ervan overtuigd dat zijn team kan verrassen en is vastbesloten om alles te geven om een goed resultaat neer te zetten. De coach benadrukte dat Panathinaikos met vertrouwen en vastberadenheid het veld zal betreden en hoopt op een spannende en competitieve wedstrijd tegen de Nederlandse favoriet.