×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag vreest vertrek McTominay naar Napoli volgend seizoen

Ten Hag vreest vertrek McTominay naar Napoli volgend seizoen
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 22:08 uur

Het lijkt erop dat de toekomst van Scott McTominay bij Ajax onzeker is. Volgens geruchten uit The Times zou de middenvelder in onderhandeling zijn met het Italiaanse Napoli voor een mogelijke overstap. Dit nieuws zorgt voor de nodige opschudding onder de fans van de Amsterdamse club, die de Schotse international als een belangrijke speler in het team beschouwen.

McTominay, die bekend staat om zijn fysieke spel en zijn vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen, heeft indruk gemaakt sinds zijn komst naar Ajax. Zijn mogelijke vertrek zou dan ook een gevoelige klap kunnen zijn voor trainer Erik ten Hag, die de middenvelder als een waardevolle kracht in zijn selectie ziet.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van een aanstaande transfer, lijkt het erop dat McTominay open staat voor een nieuw avontuur in de Serie A. Napoli, onder leiding van coach Luciano Spalletti, zou de Schot graag willen verwelkomen en hem een kans willen bieden om zijn talenten op het hoogste niveau in Italië te tonen. Ajax zal er alles aan doen om hun sterspeler te behouden, maar de interesse van Napoli kan een doorslaggevende factor zijn in de beslissing van McTominay.