×
Home Nieuws Livescore

Aston Villa blijft jagen op Feyenoord-verdediger Geertruida

Aston Villa blijft jagen op Feyenoord-verdediger Geertruida
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 21:32 uur

Aston Villa blijft vastberaden in hun streven om Lutsharel Geertruida aan te trekken, volgens bronnen van ESPN. De Premier League-club heeft echter nog geen overeenstemming kunnen bereiken met Feyenoord, die stevig vasthoudt aan hun eisen. Geertruida, een veelbelovende verdediger, staat hoog op het verlanglijstje van Aston Villa's manager en de club is vastbesloten om hem binnen te halen voor het nieuwe seizoen.

De onderhandelingen tussen Aston Villa en Feyenoord lijken muurvast te zitten, met beide partijen die standvastig blijven in hun standpunten. Geertruida zelf heeft aangegeven open te staan voor een overstap naar de Premier League, maar zijn huidige club Feyenoord is niet van plan hem zomaar te laten gaan. De spanning tussen de twee clubs neemt toe naarmate de transferdeadline nadert.

Aston Villa's interesse in Geertruida is geen geheim en de club is vastbesloten om alles in het werk te stellen om de jonge verdediger aan te trekken. Met de Premier League die steeds competitiever wordt, ziet Aston Villa in Geertruida een waardevolle toevoeging aan hun team. Het is nu afwachten of de twee clubs tot een akkoord kunnen komen voordat het nieuwe seizoen van start gaat.