×
Home Nieuws Livescore

Raúl wil bij Real Madrid blijven en wacht op trainerspositie

Raúl wil bij Real Madrid blijven en wacht op trainerspositie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 10 september 2023 17:16 uur

Voormalig Spaans voetbalicoon Raúl heeft onlangs een aanbod gekregen om de nieuwe trainer van Villarreal te worden, maar hij heeft besloten om trouw te blijven aan Real Madrid. De legendarische oud-spits van De Koninklijke, die momenteel het tweede elftal traint, hoopt binnenkort de overstap te maken naar het eerste team.

Volgens het Spaanse medium AS zijn er twee redenen waarom Raúl heeft besloten om de onderhandelingen met Villarreal stop te zetten. Ten eerste was hij niet overtuigd van de club, waar uiteindelijk Pacheta het stokje overnam van de ontslagen Quique Setién. Daarnaast ziet Raúl zichzelf op relatief korte termijn als de nieuwe hoofdtrainer van Real Madrid.

Het lijkt erop dat Carlo Ancelotti aan het einde van dit jaar zal vertrekken. De 45-jarige Raúl hoopt van deze situatie te kunnen profiteren. Ondertussen is ook de naam van Xabi Alonso al eens genoemd. Alonso, eveneens een voormalig speler van Real Madrid, maakt sinds zijn aanstelling bij Bayer Leverkusen veel indruk.

Als Raúl daadwerkelijk doorschuift als hoofdtrainer, dan heeft Real Madrid in ieder geval iemand voor de groep staan die de club door en door kent. De voormalige Spaanse international speelde in totaal 550 competitiewedstrijden voor de Madrileense club, waarin hij 228 doelpunten maakte.