×
Home Nieuws Livescore

RTV Oost: Tijmen van Wissing onthult waarheid PEC Zwolle

RTV Oost: Tijmen van Wissing onthult waarheid PEC Zwolle
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 20:48 uur

Na zeventien seizoenen trouwe dienst heeft Bram van Polen aangekondigd dat hij PEC Zwolle zal verlaten. Dit nieuws kwam als een verrassing voor velen, maar volgens verslaggever Tijmen van Wissing is er meer aan de hand dan wat er aan de oppervlakte lijkt te zijn. Van Wissing beweert dat zowel de club als Van Polen niet het volledige verhaal hebben verteld over de breuk.

De aankondiging van Van Polen om PEC Zwolle te verlaten kwam woensdag naar buiten en zorgde voor de nodige opschudding onder de supporters. Na zoveel seizoenen en met zijn ervaring en loyaliteit leek het alsof Van Polen een icoon van de club was geworden. Echter, volgens Van Wissing is er meer gaande achter de schermen en zijn er details die niet openbaar zijn gemaakt.

Als verslaggever voor RTV Oost heeft Van Wissing mogelijk meer inzicht in de situatie en de mogelijke redenen achter de breuk tussen Van Polen en PEC Zwolle. Het is duidelijk dat er nog onvertelde verhalen zijn die de ware aard van deze afscheid nemen onthullen. Fans en volgers van de club zullen ongetwijfeld gespannen wachten op verdere ontwikkelingen en opheldering over deze kwestie.