×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind stopt bij Oranje zonder advies vader

Daley Blind stopt bij Oranje zonder advies vader
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 20:32 uur

Daley Blind heeft met zorgvuldige overweging besloten om een punt te zetten achter zijn tijd bij het Nederlands elftal, zo onthult zijn vader Danny Blind. De voormalige 108-voudig international heeft zijn keuze niet lichtvaardig genomen en heeft daarbij niet specifiek om advies gevraagd aan zijn vader, die zelf ook een voetballegende is.

Danny Blind, die zelf een indrukwekkende carrière als speler en coach heeft gehad, benadrukt dat Daley's beslissing om te stoppen bij Oranje een persoonlijke keuze is. De vader-zoon relatie tussen de twee voetbalgrootheden heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in hun respectievelijke loopbanen, maar als het gaat om professionele beslissingen, heeft Daley ervoor gekozen om zelfstandig te handelen.

Met zijn jarenlange ervaring en toewijding aan het Nederlandse elftal heeft Daley Blind een blijvende indruk achtergelaten in het internationale voetbal. Zijn vader, Danny Blind, is trots op de prestaties van zijn zoon en steunt hem volledig in zijn besluit om een nieuwe fase in zijn carrière in te luiden. De voetbalwereld zal Daley's afwezigheid bij Oranje zeker voelen, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van fans en medespelers.