×
Home Nieuws Livescore

Berghuis: Seizoen bij Ajax, verlenging in de maak

Berghuis: Seizoen bij Ajax, verlenging in de maak
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 20:08 uur

Steven Berghuis heeft vol vertrouwen aangegeven dat hij ook komend seizoen zijn kunsten zal vertonen in het shirt van Ajax. De aanvaller, wiens huidige contract loopt tot de zomer van 2025, gelooft sterk dat er binnenkort nieuwe onderhandelingen zullen plaatsvinden over een mogelijke contractverlenging.

De 29-jarige Berghuis, die afgelopen zomer de overstap maakte van Feyenoord naar Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Zijn vastberadenheid om bij de Amsterdammers te blijven, ondanks interesse van andere clubs, toont zijn toewijding aan de club en het team.

Met zijn ervaring en kwaliteiten is Berghuis een belangrijke speler geworden in het team van trainer Erik ten Hag. Zijn besluit om zijn toekomst aan Ajax te verbinden, zal ongetwijfeld goed ontvangen worden door de fans en de clubleiding, die zijn bijdrage aan het succes van het team waarderen.

De supporters van Ajax kunnen zich dus verheugen op nog een seizoen met Steven Berghuis in de gelederen. De aanvaller zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdagingen die hem te wachten staan en is vastbesloten om zijn waarde voor de club verder te bewijzen in de komende jaren.