×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind open voor Ajax-reünie, ondanks Girona-verbintenis

Daley Blind open voor Ajax-reünie, ondanks Girona-verbintenis
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 19:48 uur

Voormalig Ajax-speler Daley Blind heeft laten weten open te staan voor een mogelijke terugkeer naar de Amsterdamse club. Tijdens een interview met Radio 538 gaf de ervaren verdediger aan dat hij momenteel gelukkig is bij zijn huidige club Girona, maar dat hij altijd bereid is om te praten over een eventuele terugkeer naar Ajax. Blind, die in het verleden al succesvolle jaren bij de Nederlandse topclub heeft doorgebracht, sluit een hereniging met de Eredivisie-kampioen dus niet uit.

De 31-jarige Blind, die momenteel actief is in de Spaanse competitie, heeft aangegeven dat hij nog steeds warme gevoelens koestert voor Ajax. De mogelijkheid om terug te keren naar de club waar hij zijn professionele carrière begon, spreekt hem dan ook aan. Ondanks zijn huidige tevredenheid bij Girona, blijft de linkspoot dus openstaan voor een eventuele transfer naar de Johan Cruijff ArenA.

Ajax-fans zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de uitspraken van Blind en hopen op een eventuele hereniging met de ervaren verdediger. Met zijn ervaring en kwaliteiten zou Blind een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de selectie van de Amsterdammers. Het blijft echter nog afwachten of de gesprekken tussen Blind en Ajax daadwerkelijk zullen leiden tot een terugkeer van de verdediger naar zijn oude vertrouwde club.