×
Home Nieuws Livescore

Daley Blind laat deur voor Oranje op kier staan

Daley Blind laat deur voor Oranje op kier staan
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 18:32 uur

Daley Blind blijft een trouwe dienaar van het Nederlands elftal, ondanks zijn aankondiging om te stoppen als international. De verdediger heeft laten weten dat hij de deur voor Oranje altijd op een kier zal houden. Hoewel hij officieel afscheid heeft genomen van het nationale team, staat Blind nog steeds open voor een terugkeer als de situatie daarom vraagt.

Op woensdag maakte de ervaren verdediger bekend dat hij niet langer beschikbaar zal zijn voor het Nederlands elftal. Echter, Blind benadrukte dat hij altijd bereid zal zijn om te luisteren naar een eventuele oproep van de bondscoach. Zijn toewijding aan het nationale team blijft onverminderd, zelfs nu hij een punt achter zijn interlandcarrière heeft gezet.

Met zijn beslissing om te stoppen als international, laat Daley Blind zien dat hij het belang van het Nederlands elftal boven zijn persoonlijke belangen stelt. Zijn bereidheid om in te springen wanneer nodig, getuigt van zijn loyaliteit en betrokkenheid bij Oranje. De deur naar het nationale team mag dan op een kier staan, voor Blind blijft de liefde voor het shirt altijd branden.