×
Home Nieuws Livescore

Mainz-directeur hoopt op terugkeer Sepp van den Berg

Mainz-directeur hoopt op terugkeer Sepp van den Berg
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 18:16 uur

De Nederlandse verdediger Sepp van den Berg lijkt een terugkeer naar FSV Mainz te overwegen, zo meldt de directeur van de club, Christian Heidel. Ondanks de interesse van Nederlandse clubs PSV en Feyenoord, heeft Van den Berg een voorkeur voor een terugkeer naar de Duitse club. Mainz, op hun beurt, laat weten dat ze nog steeds hopen op de komst van de talentvolle verdediger.

Van den Berg, die momenteel op huurbasis bij Mainz speelt vanuit Liverpool, heeft indruk gemaakt in de Bundesliga. Zijn sterke optredens hebben de aandacht getrokken van meerdere clubs, maar het lijkt erop dat zijn hart bij Mainz ligt. De clubleiding van Mainz is dan ook optimistisch over de mogelijkheid om Van den Berg definitief aan zich te binden.

Hoewel PSV en Feyenoord nog altijd geïnteresseerd zijn in de diensten van de jonge verdediger, lijkt Mainz een streepje voor te hebben. De Duitse club zet alles op alles om Van den Berg te behouden en hem een permanente transfer aan te bieden. Het belooft een spannende periode te worden voor de talentvolle Nederlander, die voor een belangrijke beslissing staat in zijn nog prille carrière.