×
Home Nieuws Livescore

Berghuis positief over Farioli: Ajax op goede weg

Berghuis positief over Farioli: Ajax op goede weg
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 17:32 uur

Steven Berghuis is vol vertrouwen over de vooruitgang van Ajax onder leiding van de nieuwe trainer Francesco Farioli. De ervaren spelmaker is van mening dat de Amsterdammers op de goede weg zijn, ondanks dat er nog ruimte is voor verbetering. Berghuis erkent dat het team nog veel moet leren, maar is over het algemeen tevreden over de aanpak van de coach en zijn visie op het spel.

Met Farioli aan het roer lijkt Ajax steeds meer vorm te krijgen en lijkt het team zich goed aan te passen aan de nieuwe speelstijl. Berghuis benadrukt het belang van geduld en hard werken om de doelen van de club te bereiken. De samenwerking tussen de spelers en de trainer lijkt vruchten af te werpen, wat resulteert in positieve ontwikkelingen binnen het team.

De spelmaker kijkt met optimisme naar de toekomst en gelooft dat Ajax onder Farioli grote stappen kan zetten. Berghuis is vastbesloten om zijn bijdrage te leveren aan het succes van de club en is vastberaden om samen met zijn teamgenoten te blijven groeien en verbeteren. Met een positieve instelling en hard werk hoopt Berghuis op een succesvol seizoen voor Ajax onder de leiding van de nieuwe trainer.