×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn in selectie Ajax voor duel met Panathinaikos

Bergwijn in selectie Ajax voor duel met Panathinaikos
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 17:24 uur

Ajax heeft een verrassende zet gedaan door Steven Bergwijn op te nemen in de selectie voor de aankomende wedstrijd tegen Panathinaikos. Dit nieuws werd bevestigd door coach Francesco Farioli tijdens zijn meest recente persconferentie. De aanwezigheid van Bergwijn in de selectie heeft de gemoederen onder de fans flink doen oplaaien, aangezien de aanvaller voorheen uitkwam voor rivaal PSV.

Hoewel Bergwijn dus deel uitmaakt van de selectie, blijft het nog onzeker hoeveel speeltijd hij zal krijgen tegen Panathinaikos. De coach houdt de kaarten nog tegen de borst wat betreft de opstelling en strategie voor de wedstrijd. Fans en analisten speculeren druk over de mogelijke impact die Bergwijn kan hebben op het spel van Ajax en of hij zijn stempel zal kunnen drukken op het veld.

Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Bergwijn een waardevolle toevoeging zijn voor Ajax, maar het blijft afwachten hoe hij zich zal manifesteren in het team. De wedstrijd tegen Panathinaikos belooft in ieder geval een spannende en mogelijk historische te worden, mede dankzij de aanwezigheid van Bergwijn in het Ajax-tenue. Voetballiefhebbers kijken reikhalzend uit naar het moment waarop de aanvaller zijn opwachting zal maken op het veld.