×
Home Nieuws Livescore

Charlotte FC grijpt naast Almirón na mislukte onderhandelingen met Newcastle

Charlotte FC grijpt naast Almirón na mislukte onderhandelingen met Newcastle
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 14 augustus 2024 16:16 uur

Het ambitieuze Charlotte FC heeft na het mislukken van de transfer van Calvin Stengs naar Miguel Almirón gegrepen als potentiële versterking voor hun team. Echter, de hoop op de komst van de aanvaller van Newcastle United is ook vervlogen, aangezien de onderhandelingen tussen de clubs zijn vastgelopen.

De teleurstelling is groot bij Charlotte FC, die zich graag hadden willen versterken met de kwaliteiten van Almirón. De Amerikaanse club had gehoopt op een succesvolle afronding van de deal, maar helaas zijn de partijen er niet in geslaagd om tot overeenstemming te komen.

De supporters van Charlotte FC zullen nu moeten afwachten welke volgende zet de club zal maken in hun zoektocht naar versterkingen. Ondanks de tegenslag met zowel Stengs als Almirón, blijft de club vastberaden om hun selectie te versterken en competitief te zijn in de Major League Soccer. Het is afwachten welke nieuwe namen er op het lijstje van Charlotte FC zullen verschijnen in hun streven naar succes in het Amerikaanse voetbal.